Webshop » uitgaven van derden » LUXE Honderd jaar muziek, en meer!

LUXE Honderd jaar muziek, en meer!

91902 LUXE Honderd jaar muziek, en meer!

€ 30,00

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  
In 2019 bestaat de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving HONDERD jaar. Dat vraagt om een jubileumboek: 112 bladzijden nostalgie, geschiedenis, weetjes, foto’s uit de oude doos, vergeelde affiches, beklijvende teksten over gisteren, vandaag … en morgen.
Rijkelijk in kleur geïllustreerd en fraai uitgevoerd (21,5 x 26,5 cm, harde kaft), een hebbeding dat bij de luister van een eeuweling past.
Het boek wordt gepresenteerd op de opening van de tentoonstelling, eind april 2019. Maar u kunt uw gesigneerd luxe-exemplaar, met beschermwikkel, leeslint én poster van de fanfare nu al reserveren. Deze extra's zijn exclusief voor voorintekenaars, een luxe-versie is na de voorintekentermijn niet meer verkrijgbaar. Bovendien krijgt u deze luxe-editie bij wijze van voorinteken-voordeel voor de prijs van de gewone versie achteraf. Ze kost u dus 30 euro + verzendkosten.
Voorintekenen kan tot en met 28 februari 2019, een lijst met alle voorintekenaars wordt opgenomen in het boek.

• wilt u uw exemplaar zelf afhalen (bv. tijdens de tentoonstelling van 27/4 tot en met 5/5 of daarna), stuur dan een mail met uw gegevens naar uwfanfare@gmail.com